Kaffetrakterne til Moccamaster er bygd for å vare lenge. Rundt om på kjøkkenbenkene står fortsatt Moccamastere som er både 20- og 30 år gamle, og brygger trofast sin kaffe både til frokost og når det kommer gjester.

En av dem som har opplevd hvordan god kvalitet er varig, er Per H. Granum

40-åringen fikk sin kjære gamle Moccamaster i gave fra foreldrene da han flyttet på hybel. Siden har kaffetrakteren fulgt ham på hele reisen fra ungdom til voksen, og blitt med på flyttelassene fra hybel til leilighet og leilighet til hus.

– Den lager fortsatt den beste kaffen. Noe stabilt, godt og sikkert som alltid funker når vi skrur på bryteren, fortalte Per og slo fast:

– Det blir aldri noe annet enn Moccamaster på meg!

Lett å skaffe tilbehør

Kaffetrakteren varer, men deler kan gå i stykker. Derfor sørger Moccamaster for at du alltid kan finne originalt tilbehør, uansett hvilken modell du har kjøpt. Det har reddet Per flere ganger.

Glasskannen knuste etter et ublidt hardt møte med en støvsugerledning på hybelen, men jeg har enkelt kunne kjøpe nye deler, forteller Per.

Tilgangen på originalt tilbehør er en grunn i seg selv til å kjøpe Moccamaster, mener han.

– Reparer det du har i stedet for å kjøpe nytt. Det bør være mottoet. Når trakteren lager så god kaffe i så mange år, er det midt i blinken! sier han.

Kvalitet bygd for å vare

At Granums Moccamaster holder koken etter 20 år, er ingen tilfeldighet. Da Moccamaster utviklet sin nå verdensberømte kaffetrakter på 1960-tallet, var de ikke bare opptatt av å trylle frem den perfekte kaffesmaken.

Moccamaster ville også at kaffetrakterne skulle vare lenge – og trakte like god kaffe i mange, mange år.

Siden har Moccamaster holdt fast ved disse prinsippene. Moccamaster håndlages den dag i dag på fabrikken i Nederland, og hver eneste kaffetrakter testes individuelt før den pakkes.

Derfor kan vi tilby 10 års garanti hvis du registrerer trakteren. Og hvis du jevnlig rengjør og vedlikeholder Moccamasteren , vil den gi glede i mange år også etter det.

– Teknikken er så enkel, det er det som er så fint med Moccamaster. Det er ren fysikk: Trakteren sender vann i perfekt temperatur ut av sprederarmen og filterholderen sørger for at det bruker akkurat riktig tid gjennom kaffemengden, sier Per.

Kaffeinspirasjon

Bruk og vedlikehold