Moccamaster har siden 1969 produsert kaffetraktere som forbrukeren kan stole 100% på til enhver tid. Alle produkter er energieffektive og har uvanlig lang levetid. Materialene vi benytter er gjenvinnings- og nedbrytbare.

Alle delene kan byttes ut, uansett om du har en Moccamaster av eldre dato eller en ny modell. Det er godt å vite i hverdagen. En glasskanne kan gå i gulvet og få seg en sprekk. Et lokk kan blir borte. Men fortvil ikke. På moccamaster.com finner du reservedelene til din Moccamaster. Alle delene er originaldeler, med den kvaliteten Moccamaster står for.

Hvis det er feil med kaffetrakteren, så ta kontakt med butikken der du kjøpte din Moccamaster. Betingelsene for garantien, kan du lese her.

Verdens beste kaffetrakter

Selve grunnidéen til Moccamaster er å lage en driftsikker kaffetrakter som trakter med samme høye kvalitet hver gang. Det har vært målet til grunnleggeren Gerhard Smit helt siden den første Moccamasteren så dagens lys for 50 år siden. Siden den gang har hver eneste Moccamaster blitt satt sammen for hånd av dyktige medarbeidere som vet hva som skal til for å skape verdens beste kaffetrakter.

Det er derfor ikke uten grunn at Moccamaster som eneste i sin bransje kan tilby hele 10 års garanti på alle modellene sine.

Det gode miljøvalget

Alle delene i en Moccamaster er resirkulerbare. At den skrur seg automatisk av etter 40 minutter betyr både at den sparer strøm og at du kan være sikker på at kaffetrakteren ikke utgjør en brannrisiko. Men fremfor alt eier du en kaffetrakter som du bruker – og ikke kaster.

Det praktiske tilbehøret

På webshop finner du praktisk tilbehør i god design som bidrar til at du får en perfekt kopp med kaffe hver dag. Kaffeboksen er lufttett, legg hele posen med filterkaffe i den, så holder kaffen seg fersk lenger. Moccamaster måleskje sørger for presis dosering, og at den er laget av stål gjør at den holder evig. Filterholderen gjør at du har filter lett tilgjengelig og slipper at kaffefiltrene sprer seg utover i kjøkkenskap eller -skuffer. Vannmuggen gjør at du kan helle i kaldt, friskt og rent vann i riktig mengde hver gang.

Enfargerik kopp med kaffe

Moccamaster har kaffetraktere i mange farger som gir liv til kjøkkenbenken. Liker du farger, bør du også ta en nærmere kikk på krusene. De er i solid steingods og holder derfor ekstra godt på varmen, og det beskyttende magebeltet i farget gummi gjør at grepet blir godt. Krusene er veldig gode å drikke av.

Snarveien til en perfekt kopp med kaffe finner du på moccamaster.com

• Kaffetraktere

• Nyttige reservedeler

• Lekkert tilbehør

• Filter og rensemiddel