Moccamaster Automatic S (KBGC982AO) er kåret til «beste kaffetrakter», mens Moccamaster Automatic(KBG741AO) stikker av med seieren i kategorien for økonomiske kaffetraktere.

Det uavhengige nettstedet trekker frem følgende grunner til at nettopp Moccamaster etter deres mening er markedets aller beste kjøp:

· Beste smak på kaffen
· Lavt lydnivå
· Automatisk dryppstopp
· Hold varm-funksjon
· 10 års garanti
· Godkjenning fra European Coffee Brewing Centre (ECBC)

Når Moccamaster Automatic S (KBGC982AO) stikker av med den aller gjeveste best i test-tittelen, skyldes det at den også har automatisk kalkindikator, som lyser når du må avkalke kaffetrakteren. Dette er «utrolig viktig for kaffesmaken over tid», skriver nettstedet i testen.

Håndlaget kvalitet

Og nettopp «Taste is king». Det skrev USA Today-eide Reviewed.com da de i sommer kåret Moccamaster til best i sin kaffetraktertest. Her scoret Moccamaster høyest – både hos Reviewed og de norske testerne.

Den gode smaken som Moccamaster produserer, skyldes alt annet enn tilfeldigheter. Alle våre traktere er ECBC-godkjente, noe som betyr at de tilfredsstiller kravene som ligger til grunn for god filterkaffe. I dette ligger at hele trakteprosessen foregår under optimal temperatur, 92–96 grader. Det sikrer at all smak, duft og aromaer som bor i kaffen, trekkes ut i den ferdige drikken. Varmeplaten sørger for ideell serveringstemperatur for den ferdige traktekaffen.

Det er også viktig at kaffetrakteren lager god kaffe over tid, slik at du er like fornøyd med den i mange år. For å sikre dette produseres Moccamaster etter svært strenge kvalitetskrav. Kaffetrakterne håndlages i Nederland, og hver eneste kaffetrakter testes individuelt før de pakkes i esker og forlater fabrikken. Så sikre er vi på kvaliteten, at du får 10 års garanti på din Moccamaster-trakter hvis du registrerer den.

Moccamaster har vært Norges favoritt-kaffetrakter i over 50 år. Og slik vil det fortsette. Dag etter dag, år etter år.